ONS VERHAAL

In onze dienstverlening combineren we architectuur en (bouw)management. Architect Maaike met een specialisatie in restauratie en renovatie en Thijs in (bouw)management en conceptontwikkeling waarin we haalbaarheidsscenario’s in 3-d impressies verbeelden en in samenwerking met gebruiker of opdrachtgever het proces van A tot Z faciliteren. 

Zo vullen we elkaar goed aan om tot doordachte ontwerpoplossingen te komen. Privé was dit al duidelijk bij het ontwerpen en realiseren van onze loft in Rotterdam. Dit bleek bij de uiteindelijke verkoop van onze loft van waarde. Samen hebben we in korte tijd twee keer een casco-woning gekocht, zelf ontworpen en gebouwd tot een droomwoning, inclusief perfecte afwerking en een stijlvolle inrichting. Precies zoals we het voor ogen hadden en waar we ons goed bij voelen. En dit alles binnen een toegankelijk budget. Niets hoeven inleveren. Wel een stap kunnen maken. Benieuwd hoe we dit hebben gedaan? Zie link.

Het creëren van een omgeving waar mensen graag willen zijn, dat geeft voldoening en dat doen we graag voor u. Mensen zien ook hoe kwaliteit zich kan vertalen in een financieel gunstig resultaat bij eventuele verkoop. Wij geloven dan ook dat het voor eenieder die een nieuwe leefomgeving wil gaan realiseren, het een unieke kans is om duurzame kwaliteit en waarde te creëren.

Hosted by Websteks